Jouw avond routine

BLOG

Jouw avond routine

Jouw avond routine

Een avond huidverzorgingsroutine moet een ritueel en een routine zijn, die je helpen om van overdag over te gaan in een ontspannende, rustgevende stemming. Een avond huidverzorgingsroutine kan je helpen om je hele leven lang je huidverzorgingsdoelen te bereiken.

Onze huid ondergaat grote veranderingen naarmate we ouder worden, wat betekent dat we een dynamische huidverzorgingsroutine nodig hebben die een aantal facetten bevatten, zoals reinigen, tonifiëren, hydrateren en anti-aging. Om de huid te doen herstellen na een lange dag blootgesteld te zijn geweest aan de elementen, zijn anti-oxidanten en vitaminen een must in een effectieve routine. [ comfort zone ] bevat hoogwaardige ingrediënten in elk product om effectieve resultaten en hoogwaardige huidverzorging te leveren.

Vrije radicalen en oxidatieve schade

Ons lichaam voert elke dag allerlei functies uit om ons in leven te houden, van ademhalen tot verteren en het verbranden van voedsel. Een gevolg van deze natuurlijke processen is de productie van vrije radicalen. We worden ook blootgesteld aan deze onstabiele moleculen door externe factoren zoals vervuiling, industriële chemicaliën, sigarettenrook en dergelijke.

Wanneer het lichaam probeert het natuurlijke evenwicht te herstellen, ontstaat er een schadelijke kettingreactie die oxidatieve schade wordt genoemd. Deze schade verandert het evenwicht van onze huid, waardoor tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes, rimpels, verkleuringen en trekkerigheid verergeren. Een nachtelijke huidverzorgingsroutine kan onze huid weer in haar natuurlijke staat brengen en de effecten van blootstelling aan vrije radicalen helpen verminderen.

Onze huid in de nacht

Overdag vervult onze huid allerlei taken om te zorgen voor bescherming van wat zich in onze huid bevindt. De buitenste laag van het lichaam is onze eerste bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen, slechte luchtkwaliteit, ongezonde microben, en wisselende temperaturen. De huid is voortdurend voor ons aan het werk, zonder dat wij daar veel voor hoeven te doen.

Maar 's nachts gebruikt onze huid de rusttijd om zich op te laden en haar natuurlijke balans te herstellen. De beste huidverzorgingsroutine voor de nacht is er een die de natuurlijke herstelprocessen van onze huid ondersteunt. Het herstelsysteem van de huid reageert op het ritme van de zon en activeert mechanismen die alle schade van de dag herstellen. De volgorde van je huidverzorgingsroutine voor 's nachts is belangrijk om de huid te helpen terug te komen van dagelijkse belasting.

Verdediging en herstel

Antioxidanten zijn het antwoord van de natuur op de schadelijke effecten van vervuilende stoffen. Een breed scala aan plantaardige ingrediënten kan helpen bij de behandeling van allerlei huidgerelateerde problemen.

De RENIGHT lijn maakt gebruik van de kracht van Goji bessen om schade en veroudering door vrije radicalen tegen te gaan. Hoge concentraties vitamine A en vitamine C stimuleren de celvernieuwing en kunnen een frisser, jeugdiger uiterlijk zichtbaar maken.

Goji-bessen kunnen ook ontstekingen tegengaan die worden veroorzaakt door lifestyle-factoren zoals dieet, alcoholgebruik, gebrek aan slaap, en meer. Het verminderen van ontstekingen zorgt voor een gezonder en levendiger uiterlijk.

1. Reinigen, tonifiëren en exfoliëren

De eerste stap in een uitgebreide huidverzorgingsroutine voor 's avonds is het verwijderen van alle viezigheid en vuil van de dag. Hydraterende crèmes, make-up, SPF en zweet kunnen leiden tot een ophoping van vuil die de poriën verstoppen, mee-eters creëren en puistjes veroorzaken. Het is vooral belangrijk om je gezicht te reinigen met een natuurlijke, milde gezichtsreiniger die effectief make-up, vuil en viezigheid verwijdert.

Een gezichtstoner helpt om achtergebleven vuil te verwijderen en kan de huid voorbereiden op hydraterende producten. Veel toners op alcoholbasis kunnen meer schade aanrichten door de natuurlijke PH van het gezicht te verstoren. [ comfort zone] toners werken met je huid, niet ertegen. Deze verzachtende toners kunnen zowel 's ochtends als 's avonds worden gebruikt of de hele dag door om de gestresste huid te verfrissen.

Afhankelijk van jouw huidtype kan een scrub deel uitmaken van je dagelijkse of wekelijkse routine. Nadat je met een cleanser het vuil van de huid hebt verwijderd, was je je huid met een scrub om dode huidcellen te verwijderen en een frisse, egale huid te creëren. Mensen met een gevoelige huid kunnen overwegen om wekelijks of om de dag een scrub te gebruiken.

2. Vervang moisture

Mensen met een huid die gevoelig is voor acne, zien op tegen de gedachte om een crème, lotion of olie toe te voegen aan hun (vette) huid met puistjes. Maar het terugbrengen van het vocht dat bij het reinigen en scrubben is verwijderd, is zeer effectief en kan helpen acne te bestrijden.

Onze huid heeft vocht nodig om in balans en gezond te blijven. Als er niet genoeg vocht is, kan de productie ervan toenemen, waardoor de olieklieren gaan overproduceren en de poriën verstoppen. Een soepele, maar lichte crème zoals Renight Cream trekt in de huid en hydrateert de droge, doffe huid van binnen en buiten. Deze nachtverzorging is de perfecte oplossing voor een droge, gestresste huid en maakt gebruik van gehydrolyseerde tomaten, hyaluronzuur en Goji-bessenolie om de huid te hydrateren.

Voor wie extra vocht nodig heeft of probleemgebieden met een effectief product wil behandelen, kunnen gezichtsserums diep doordringen en de specifieke huidproblemen aanpakken. Veel serums bevatten verhelderende ingrediënten die de vitaliteit herstellen en een natuurlijke glow bevorderen. Andere serums kunnen hogere concentraties anti-verouderingsingrediënten zoals hyaluronzuur bevatten en kunnen worden aangebracht op rimpels.

Renight gezichtsolie biedt een fantastische behandeling voor alle huidtypes. Ons lichaam produceert van nature olie om de huid gesmeerd en beschermd te houden. Wisselende weersomstandigheden, ziekte, veroudering en chemische producten kunnen de huid echter van dit natuurlijke vocht ontdoen, waardoor het verouderingsproces versneld wordt. Renight Face Oil is rijk aan vetzuren en vitaminen en levert een effectieve dosis vocht voor de droge huid. Opnemen in je avondroutine om er elke ochtend uitgerust uit te zien.

3. Veroudering tegengaan

Na het reinigen, tonen, exfoliëren en hydrateren is de huid klaar om producten te absorberen die de tekenen van veroudering verminderen. Fijne lijntjes en rimpels rond de ogen kunnen als eerste het gezicht vormen, gevolgd door mijn lachrimpels rond de lippen.

Deze gevoelige zones vereisen speciale producten die zowel zacht als doeltreffend zijn. Boosters voor de huid zijn sterk geconcentreerde formules die zijn ontwikkeld om specifieke problemen aan te pakken. Van het verminderen van wallen onder de ogen tot het egaliseren van de huidskleur, gezichtsserums bevatten verschillende combinaties van vitaminen, vetzuren, antioxidanten en oliën die samenwerken om huidproblemen te corrigeren.
Voor wie specifieke probleemzones wil behandelen, kan een skin booster toevoegen aan je anti-aging routine voor 's nachts.

4. Detoxen en ontspannen

Om de effecten van je huidverzorgingsroutine te versterken, kun je je huid extra verzorgen met een gezichtsmasker. Het masker uit de RENIGHT-lijn pakt probleemgebieden aan door de huid de hele nacht lang te hydrateren. Een zachte, soepele en gehydrateerde huid ziet er aantrekkelijk en jeugdig uit, terwijl een uitgedroogde, ongelijkmatige of doffe huid ons snel kan doen verouderen. Ons nachtmasker herstelt het vochtgehalte door de huid de broodnodige voedingsstoffen te geven.

Macadamianootolie, vitamine E, gojibessenolie en vetzuren geven de huid waar ze naar verlangt, zodat ze zo goed mogelijk kan functioneren. Een sterke huidbescherming kan ons gezond, vitaal en levendig houden. Maskers kunnen wekelijks worden aangebracht of worden opgenomen in een avond huidverzorgingsroutine voor de huid die bijzonder droog, gestrest en vermoeid is.

Houd rekening met de behoeften van jouw huid

Na het reinigen, tonen, exfoliëren en hydrateren is de huid klaar om producten te absorberen die de tekenen van veroudering verminderen. Fijne lijntjes en rimpels rond de ogen kunnen als eerste het gezicht vormen, gevolgd door mijn lachrimpels rond de lippen.

Deze gevoelige zones vereisen speciale producten die zowel zacht als doeltreffend zijn. Boosters voor de huid zijn sterk geconcentreerde formules die zijn ontwikkeld om specifieke problemen aan te pakken. Van het verminderen van wallen onder de ogen tot het egaliseren van de huidskleur, gezichtsserums bevatten verschillende combinaties van vitaminen, vetzuren, antioxidanten en oliën die samenwerken om huidproblemen te corrigeren.
Voor wie specifieke probleemzones wil behandelen, kan een skin booster toevoegen aan je anti-aging routine voor 's nachts.


Bron: https://nl.comfortzoneskin.com/blogs/blog/nighttime-routine