Perfect duo

BLOG

Perfect duo

Mineral Loose Foundation

Bellapierre Mineral Loose Foundation bevat slechts vier ingrediƫnten, nl. vier mineralen. Deze zijn vriendelijk, zacht, beschermend en verzorgend voor de huid.


MICA
Een gesteente dat wordt geoxideerd voor kleur. Het komt in de natuur voor en wordt vermalen om kleuren te laten glanzen en schitteren.

IJZEROXIDE
Een mineraal dat wordt gebruikt om verschillende tinten en pigmenten te maken.

TITAANDIOXIDE
Een mineraal met natuurlijk voorkomende zonnebescherming. Wanneer het aan make-up wordt toegevoegd, biedt het een natuurlijke weerstand tegen schadelijke UVA-stralen. Het mineraal zelf reflecteert het zonlicht, zodat je een natuurlijke SPF van 15-20 krijgt.

ZINKOXIDE
Een mineraal met natuurlijk voorkomende zonnebescherming. Biedt bescherming tegen UVB-stralen. Werkt tegen acne?, aangezien het ontstekingsremmend en anti-bacterieel is. Het heeft ook anti-oxidante eigenschappen, wat de huid gaat verzachten.

Deze ingrediƫnten zorgen voor dezelfde eigenschappen van:

  • Een concealer
  • SPF bescherming
  • Foundation
  • Vochtinbrengende cre?me
  • Settingspoeder


Zo heb je niet langer een ander product nodig voor elke functie. Dit product heeft het allemaal.

De minerale foundation bevat geen talk, waardoor het ook uiterst geschikt is voor de rijpere huid. De 5-in-1 formule zorgt ervoor dat het product langer meegaat, zonder dat het opnieuw moet worden aangebracht. Een enkele pot kan wel een half jaar meegaan, zelfs bij dagelijks gebruik!


Kabuki

Deze is onmisbaar wanneer je minerale make-up gebruikt. Deze speciaal ontworpen borstel neemt als het beste de mineralen op, waardoor je deze goed kan indraaien op de huid.

Waarom breng je de mineralen het best aan met draaibewegingen?
Dit is om de mineralen op te warmen, zodat ze nog beter opgenomen worden door de huid.