Merken

 

[ comfort zone ]

MERKEN

[ comfort zone ]

Waarom kiezen voor [ comfort zone ]?

[ comfort zone ] is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1996 in Parma (Italië) door oprichter en voorzitter dr. Davide Bollati.

Hun missie is het bevorderen van een gezonde en duurzame lifestyle door bewust gekozen en geavanceerde, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen om zichtbare verbeteringen te bieden voor huid, lichaam en geest.

Huidverzorgingsproducten voeden en verzorgen de huid. Om deze reden is [ comfort zone ] zeer strikt in haar formuleringen. Er worden alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong, de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen geselecteerd. Ieder ingrediënt is bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak van de producten te kunnen garanderen. Siliconen werden vervangen door natuurlijke, voedende oliën en boters, die dezelfde aangename textuur en “real active beauty” voor de huid garanderen. De producten worden geproduceerd in Italië met groene energie uit duurzame bronnen.

[comfort zone] shoppen
bellapierre cosmetics

MERKEN

bellapierre cosmetics

Er wordt gewerkt met de producten van bellápierre. Dit is een mineraal make-up merk dat gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten.

Bellapière shoppen
Mediderma by Sesderma

MERKEN

Mediderma by Sesderma

In 1989 had Dermatoloog Gabriel Serrano het idee om een medisch-cosmetisch merk op te richten dat zich richtte op het behandelen van specifieke huidproblemen. Samen met een team van professionals ontstond zo Mediderma. Met 40 jaar ervaring in zijn beauty kliniek en 25 jaar ervaring in het Sesderma labo streeft Dr. Serrano nog steeds naar de beste kwaliteit op de markt op vlak van het behandelen van huidproblemen.

Met deze gedachte differentieert Mediderma zich tot op vandaag nog steeds van andere merken. Ben je benieuwd waarom? We geven je hieronder een overzicht:

 • De verzorgingsproducten van Mediderma worden gemaakt in hun eigen labo met strenge kwaliteitsnormen;
 • Mediderma heeft voor elk huidprobleem een productlijn ontwikkeld om efficiëntere behandelingen te creëren;
 • De unieke formules van de Mediderma producten bevatten sterke anti-ageing ingrediënten die door middel van nanotechnologie in de huid worden gebracht;
 • Het assortiment bevat enkel niet-invasieve huidverbeterende producten om de ervaring van de klant zo aangenaam mogelijk te maken en zichtbare resultaten te boeken;
 • De producten zijn ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten die voortdurend getest worden om de beste resultaten te bieden.

Mediderma shoppen
Pronails

MERKEN

Pronails

ProNails is de vertrouwde partner voor hand-, nagel- en voetverzorging van topkwaliteit.

ProNails shoppen
Sunday Brush

MERKEN

Sunday Brush

Sunday Brush, de dagelijkse UV-bescherming!
Bescherm uw huid op een makkelijke manier tegen de zon en voorkom huidschade en huidveroudering.

Wat is Sunday Brush?

Sunday Brush is een 100% natuurlijk mineraal poeder, zonder chemicaliën. Het zonnepoeder biedt uw gezicht dagelijkse bescherming tegen de schadelijke effecten van UV stralen met SPF 50. De zonnebescherming brengt u op een makkelijke manier aan met de zelfdoserende brush.

Hoe werkt Sunday Brush?

Het zonnepoeder vormt direct een beschermende laag met SPF 50 die de UVA- en UVB stralen blokkeert. Voordeel van het zonnepoeder is dat het op uw huid blijft liggen en de poriën niet afsluit. Dit is beter voor uw huid én uw gezondheid.

6 belangrijke voordelen van Sunday Brush

 • 100% natuurlijk, geen chemicaliën (geen nano, parabenen)
 • Vegan en diervriendelijk
 • Geen wit, vettig of glimmend gezicht na het aanbrengen
 • Geeft direct een mooie egale teint
 • Handig om onderweg mee te nemen
 • Geschikt voor alle huidtypes en voor de zeer gevoelige huid

Sunday Brush is Clean Beauty product met enkel 6 ingrediënten, verkrijgbaar in drie natuurlijke huidtinten.

Sunday Brush shoppen